Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Priorisoimme vaivattoman käyttäjäkokemuksen tarjoamisen, heijastaen suosittujen sosiaalisen median alustojen yksinkertaisuutta. Seuraajien hankkimiseen tarkoitetut työkalumme on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymämme on kuitenkin vain yksi monista syistä valita palvelumme. Tässä muutamia syitä, miksi erottaudumme: Turvallisuutesi on tärkeää: Emme koskaan pyydä arkaluonteista tietoa, kuten salasanoja. Palvelumme tarjoaa turvallisen ympäristön, varmistaen ettei ole riskiä hakkeroinnista tai laittomista toimista. Tehokkaat turvatoimet: Turvallisuus on ensisijaista. Järjestelmämme toimivat tiukkojen turvaprotokollien alla, varmistaen, että kaikki tiedot ovat salattuja ja suojattuja. Aina saatavilla oleva tuki: Olemme täällä sinua varten 24/7. Olipa sinulla ongelmia tai tarvitset apua, tukitiimimme on käytettävissäsi milloin tahansa. Edullinen hinnoittelu: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat tinkimättä laadusta. Palvelumme ovat budjettiystävällisiä ja räätälöityjä tarpeidesi mukaan. Valitse meidät saumattomaan ja turvalliseen kokemukseen sosiaalisen median läsnäolosi parantamisessa.

Kyllä, meiltä on turvallista ostaa tykkäyksiä ja seuraajia. Priorisoimme aitojen ja aktiivisten tiliensä toimittamisen varmistaaksemme sosiaalisen median profiiliesi turvallisuuden ja suojauksen.

Tyypillisesti alat saada tykkäyksiä ja seuraajia 24–48 tunnin kuluessa ostoksestasi, suurempien tilausten kestäessä hieman pidempään. Suurempien tilausten osalta voit kuitenkin olla varma, että toimitamme ne vähitellen joka päivä, kunnes ne on suoritettu.

Instagram, TikTok ja Facebook rajoittavat pääsyn piilotettuihin profiileihin, rajoittaen näkyvyyden vain sallituille käyttäjille. Siksi tarvitsemme tilapäistä pääsyä varmistaaksemme palveluidemme saumattoman toimituksen. Voit kuitenkin palauttaa tilisi piilotetuksi tilaksi sen jälkeen, säilyttäen haluamasi yksityisyysasetukset.

Kun investoit palveluihimme, voit olla varma, että saat kohdennettuja, aitoja ja sitoutuneita seuraajia, jotka parantavat näkyvyyttäsi ja varmistavat sijoituksesi tuoton. Ajattele meitä ensisijaisena kohteena Instagramin/TikTokin/Facebookin seuraajien ostamiseen.

Voit helposti ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme 24/7. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai verkkosivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä tai huolenaiheissa.

Vaikka tavoitteenamme on tarjota poikkeuksellisia palveluita, hyvityksiä ei ole vakioehto. Jos tilauksesi ei ole käynnistynyt viiden työpäivän kuluessa tai tietyistä syistä, ota meihin yhteyttä keskustellaksesi huolistasi. Hyvityspyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden.

Kyllä, palvelumme palvelevat sekä henkilökohtaisia että yritystilejä Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa.

Ei, emme koskaan pyydä sosiaalisen median tilisi salasanaa. Tarvitsemme vain käyttäjänimesi tai URL-osoitteen toimittaaksemme tykkäykset ja seuraajat turvallisesti. Huomaa: Varmista, että tilisi on asetettu julkiseksi näkyvyyden kannalta.

Tarjoamme monia käteviä maksuvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan. Tällä hetkellä hyväksymme yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), PayPalin, Apple Payn ja Google Payn. Lisäksi tutkimme jatkuvasti uusia maksutapoja parantaaksemme ostokokemustasi. Jos sinulla on tiettyjä maksuasetuksia tai kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakastukitiimiimme saadaksesi apua.