Kuinka ladata Instagram-rullia

Luotu 1 huhtikuu, 2024
Lataa rullat

Instagram Reels on suosittu ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja jakaa lyhyitä videoita seuraajiensa kanssa. Laajan luovien työkalujen ja muokkausvaihtoehtojensa ansiosta Reelsistä on tullut sisällöntuottajien ja vaikuttajien suosikki. Entä jos törmäät kelaan, josta pidät ehdottomasti ja haluat säästää myöhempää käyttöä varten? Tässä artikkelissa opastan sinua Instagram-rullien lataamisessa mobiililaitteellesi sekä annan vinkkejä laadukkaiden videoiden lataamiseen. Lisäksi selitän, kuinka Kelat ladataan pöytäkoneelle tai kannettavalle tietokoneelle, ja annan jopa vaiheittaisen oppaan Facebook-rullien lataamiseen. Joten aloitetaan!

Miksi sinun pitäisi ladata Instagram-rullia

On useita syitä, miksi saatat haluta ladata Instagram-rullat. Ensinnäkin rullan lataaminen antaa sinun katsella sitä offline-tilassa, mikä on erityisen hyödyllistä, kun sinulla on rajoitettu Internet-yhteys tai olet liikkeellä. Toiseksi, lataamalla Reels voit tallentaa suosikkisisältösi ja palata siihen myöhemmin. Olipa kyseessä hauska sketsi, hyödyllinen opetusohjelma tai inspiroiva tanssirutiini, kelojen lataaminen varmistaa, että et koskaan menetä rakastamaasi sisältöä. Lopuksi Reelsin lataaminen antaa sinulle mahdollisuuden jakaa niitä muilla alustoilla tai ystävien kanssa, joilla ei ehkä ole Instagram-tiliä. Nyt kun ymmärrät Instagram-rullien lataamisen edut, katsotaanpa sen vaiheita.

Vaiheet Instagram-rullien lataamiseen mobiililaitteellesi

Instagram-rullien lataaminen mobiililaitteellesi on suoraviivainen prosessi. Tässä on vaiheittainen opas, joka auttaa sinua:

 1. Avaa Instagram-sovellus mobiililaitteellasi ja etsi kela, jonka haluat ladata.
 2. Napauta kelaa avataksesi sen koko näytössä.
 3. Näytön oikeasta alakulmasta löydät kolme pistettä. Napauta pisteitä avataksesi vaihtoehtovalikon.
 4. Valitse valikosta "Tallenna" ladataksesi kelan laitteellesi.
 5. Kun kela on tallennettu, löydät sen laitteesi galleriasta tai kameran rullasta.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit helposti ladata Instagram-rullat ja pitää ne helposti saatavilla offline-katselua tai jakamista varten muiden kanssa.

Kuinka ladata Instagram-rullia kolmansien osapuolien sovelluksilla

Jos etsit lisäominaisuuksia tai parempaa latausprosessin hallintaa, voit harkita kolmannen osapuolen sovellusten käyttöä Instagram-rullien lataamiseen. Nämä sovellukset tarjoavat erilaisia toimintoja ja mahdollistavat kelojen tallentamisen suoraan laitteellesi. Tässä on muutamia suosittuja kolmannen osapuolen sovelluksia Instagram-rullien lataamiseen:

 • InSaver: InSaver on käyttäjäystävällinen sovellus, jonka avulla voit ladata Instagram-keloja muutamalla napautuksella. Kopioi vain sen kelan linkki, jonka haluat ladata, avaa InSaver ja liitä linkki. Sovellus noutaa sitten kelan ja tarjoaa vaihtoehtoja sen tallentamiseen laitteellesi.
 • Reels Downloader: Reels Downloader on toinen luotettava sovellus, jonka avulla voit ladata Instagram Reels vaivattomasti. InSaverin tapaan sinun on kopioitava Reelin linkki, avattava Reels Downloader ja liitettävä linkki. Sovellus analysoi linkin ja antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa kelan.

Nämä ovat vain pari esimerkkiä kolmansien osapuolien sovelluksista, jotka ovat saatavilla Instagram Reelsin lataamiseen. On kuitenkin tärkeää huomata, että kolmannen osapuolen sovellusten käyttöön liittyy mahdollisia riskejä, kuten tietosuojaongelmia tai haittaohjelmia. Siksi on suositeltavaa tehdä perusteellinen tutkimus ja valita hyvämaineinen sovellus luotettavasta lähteestä.

Vinkkejä korkealaatuisten Instagram-rullien lataamiseen

Kun lataat Instagram-rullia, haluat varmistaa, että video säilyttää laadun ja selkeyden. Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit ladata korkealaatuisia keloja:

 • Lataa vakaasta Internet-yhteydestä: Vältä keskeytykset tai videon laadun heikkeneminen varmistamalla, että sinulla on vakaa Internet-yhteys ennen Reels-pelien lataamista.
 • Valitse oikea muoto: Jotkin kolmannen osapuolen sovellukset antavat sinun valita muodon, jossa haluat ladata kelan. Valitse muoto, joka tukee korkeaa videolaatua, kuten MP4 tai AVI.
 • Valitse korkein saatavilla oleva resoluutio: Kun lataat rullia, valitse korkein käytettävissä oleva resoluutio varmistaaksesi parhaan visuaalisen kokemuksen. Suuremmat resoluutiot voivat viedä enemmän tallennustilaa, joten harkitse laitteesi kapasiteettia ennen resoluution valitsemista.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit parantaa latauskokemustasi ja nauttia korkealaatuisista Instagram-keloista milloin haluat.

Instagram-rullien lataaminen pöytäkoneelle tai kannettavalle tietokoneelle

Jos haluat mieluummin selata Instagramia pöytätietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi ja haluat ladata keloja sieltä, voit käyttää muutamia kiertotapoja. Näin voit ladata Instagram-rullat pöytäkoneelle tai kannettavalle tietokoneelle:

 • Tarkista elementtimenetelmä: Napsauta kelavideota hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Tarkista" tai "Tarkista elementti". Tämä avaa kehittäjätyökalujen paneelin. Etsi videolinkki koodista ja kopioi se. Liitä linkki uuteen välilehteen, niin kelavideo toistetaan. Napsauta videota hiiren kakkospainikkeella ja lataa se valitsemalla "Tallenna video nimellä".
 • Näytön tallennus: Toinen vaihtoehto on käyttää näytön tallennusohjelmistoa tai selainlaajennuksia kelavideon kaappaamiseen, kun sitä toistetaan pöytätietokoneellasi tai kannettavallasi. Kun video on tallennettu, voit tallentaa sen haluamaasi paikkaan.

Vaikka nämä menetelmät saattavat vaatia hieman enemmän teknistä tietämystä tai lisäohjelmistoja, ne tarjoavat tavan ladata Instagram-keloja pöytäkoneille tai kannettaville laitteille.

Lataa Reels 2

Facebook-rullien lataaminen – vaiheittainen opas

Facebook Reels, joka tunnetaan myös nimellä "Facebook Shorts", on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja jakaa lyhyitä videoita Facebook-alustalla. Jos olet kiinnostunut lataamaan Facebook-rullia, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Facebook-sovellus mobiililaitteellasi ja siirry kelaan, jonka haluat ladata.
 2. Napauta kelaa avataksesi sen koko näytöllä.
 3. Etsi kolme pistettä näytön oikeasta alakulmasta ja napauta niitä nähdäksesi vaihtoehdot.
 4. Lataa Facebook Reel laitteellesi valitsemalla vaihtoehdoista "Tallenna".
 5. Kun kela on tallennettu, löydät sen laitteesi galleriasta tai kameran rullasta.

Facebook Reelsin lataaminen noudattaa samanlaista prosessia kuin Instagram Reels, joten suosikkivideoidesi tallentaminen ja niistä nauttiminen Facebook-alustalla on helppoa.

Yleisten ongelmien vianmääritys Instagram-rullien lataamisen aikana

Vaikka Instagram-rullien lataaminen on yleensä sujuvaa prosessia, saatat joskus kohdata ongelmia. Tässä on joitain yleisiä ongelmia ja niiden ratkaisuja:

1. Kelaa ei voi ladata: Jos et pysty lataamaan tiettyä kelaa, se voi johtua käyttäjän tietosuoja-asetuksista. Jotkut käyttäjät päättävät rajoittaa rulliensa lataamista säilyttääkseen sisällön hallinnan.

2. Huono videon laatu: Jos ladatun kelan videon laatu on huono, se voi johtua heikosta Internet-yhteydestä tai alkuperäisen videon laadusta. Yritä ladata kela uudelleen vahvemmalla internetyhteydellä tai etsi laadukkaampi versio.

3. Sovellusten yhteensopivuus: Varmista, että käytät Instagram-sovelluksen uusinta versiota tai kolmannen osapuolen sovellusta, jota käytät Instagram-rullien lataamiseen. Vanhentuneet sovellukset voivat aiheuttaa yhteensopivuusongelmia ja haitata latausprosessia.

Jos sinulla on edelleen ongelmia Instagram-rullien lataamisen aikana, harkitse Instagram-tukitiimin tai sovelluksen kehittäjän ottamista lisäapua varten.

Instagram-rullien lataamisen oikeudelliset näkökohdat

On tärkeää ottaa huomioon oikeudelliset näkökohdat Instagram-rullien lataamisessa. Vaikka rullien lataaminen henkilökohtaiseen käyttöön on yleisesti hyväksyttyä, on erittäin tärkeää kunnioittaa alkuperäisten tekijöiden immateriaalioikeuksia. Vältä käyttämästä ladattuja rullia kaupallisiin tarkoituksiin tai väittämästä niitä omiksesi. Mainitse aina alkuperäinen tekijä, jos päätät jakaa ladatun kelan muilla alustoilla. Muista, että tekijänoikeuslakien kunnioittaminen ja tunnustuksen antaminen on välttämätöntä luovan yhteisön tukemiseksi Instagramissa.

Johtopäätös ja viimeiset ajatukset

Instagram-rullien lataaminen voi olla kätevä tapa tallentaa ja nauttia suosikkisisällöstäsi offline-tilassa. Halusitpa sitten ladata kelat mobiililaitteellesi Instagram-sovelluksen avulla tai tutkia kolmannen osapuolen sovelluksia lisäominaisuuksien saamiseksi, prosessi on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Muista priorisoida korkealaatuiset lataukset ja noudattaa lakisääteisiä näkökohtia positiivisen ja eettisen kokemuksen varmistamiseksi. Noudattamalla tässä artikkelissa kuvattuja vaiheita ja vinkkejä voit ladata Instagram-rullat ja lisätä sisällönkulutustasi alustalla.


Lataa Instagram Reels suoraan ilman kolmannen osapuolen sovelluksia tai näytön tallennusta:

 • Avaa Instagram-sovellus ja siirry Kelat-välilehteen.
 • Etsi kela, jonka haluat ladata, ja pelaa sitä koko näytön tilassa.
 • Napauta kolmea pistettä näytön oikeassa alakulmassa ja valitse "Tallenna kameran rullaan" tallentaaksesi videon galleriaasi.

Kyllä, voit ladata Instagram-rullia muiden käyttäjien profiileista seuraavalla tavalla:

 • Avaa Instagram Reel, jonka haluat tallentaa, ja napauta "Lähetä" -kuvaketta.
 • Napsauta "Lisää kela tarinaasi".
 • Purista ja zoomaa esikatselua tallentaaksesi videon koko näytön tilaan.
 • Paina sitten kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse "Tallenna" tallentaaksesi kelan kameran rullallesi.

Instagram-rullien lataaminen työpöydälle tai jonkun muun julkiselta tililtä:

 • Käytä kolmannen osapuolen työkaluja, kuten 4K Stogramia, varmuuskopioimaan kaikki kelasi kerralla ja lataamaan Instagram-rullat julkiselta tililtä.
 • Käynnistä 4K Stogram, kirjaudu sisään Instagram-tilillesi sovelluksessa, kirjoita sen Instagram-tilin nimi, jolta haluat ladata kelat, ja valitse sopivat asetukset kelojen lataamiseen.
 • Napsauta "Lataa" -painiketta ja nauti ladatuista rullista.