Kuinka lähettää keloja itsellesi Instagramissa. (Päivittää!)

Luotu 8 huhtikuu, 2024
Lähetä kelat itsellesi

Innokkaana Instagram-käyttäjänä etsin jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja tapoja parantaa kokemustani alustalla. Äskettäin löysin näppärän tempun, jonka avulla voin lähettää keloja itselleni Instagramissa. Tämä ominaisuus on ollut minulle pelin muuttaja, sillä sen avulla voin tallentaa ja jakaa suosikkirullani helposti. Tässä artikkelissa kerron kanssasi, miksi haluat lähettää rullia itsellesi, kuinka tehdä se vaihe vaiheelta, tämän ominaisuuden edut, luovat tavat käyttää lähetettyjä keloja, yleisten ongelmien vianmääritys ja muita tapoja tallenna ja jaa keloja Instagramissa.

Miksi haluat lähettää keloja itsellesi?

Saatat ihmetellä, miksi haluaisin lähettää keloja itselleni Instagramissa? No, on useita syitä, miksi tämä ominaisuus voi olla uskomattoman hyödyllinen. Ensinnäkin, lähettämällä keloja itsellesi, voit helposti tallentaa ne myöhempää katselua varten. Instagramin algoritmi muuttuu jatkuvasti, ja tänään näkemäsi rullat saattavat haudata syötteeseesi huomenna. Lähettämällä rullat itsellesi varmistat, että pääset niihin helposti käsiksi milloin haluat.

Toiseksi kelojen lähettäminen itsellesi mahdollistaa kokoelman suosikkisisältöäsi. Olipa kyse hauskoista videoista, inspiroivista lainauksista tai hyödyllisistä opetusohjelmista, voit luoda henkilökohtaisen kelakirjaston, johon voit palata aina, kun tarvitset poiminnan tai inspiraatiota. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä sisällöntuottajille, jotka haluavat opiskella ja oppia muiden tekijöiden tekniikoista.

Kuinka lähettää keloja itsellesi Instagramissa

Nyt kun ymmärrämme kelojen lähettämisen edut itsellemme, sukeltakaamme vaiheittaiseen oppaaseen, kuinka se tehdään. Prosessi on suhteellisen yksinkertainen ja se voidaan tehdä vain muutamalla napautuksella. Näin:

 1. Avaa Instagram-sovellus mobiililaitteellasi ja siirry kelaan, jonka haluat lähettää itsellesi.
 2. Napauta kolme pistettä (…) -kuvaketta, joka sijaitsee kelan oikeassa alakulmassa.
 3. Napauta näkyviin tulevista vaihtoehdoista "Lähetä" -painiketta.
 4. Kirjoita hakupalkkiin oma käyttäjätunnuksesi ja valitse se ehdotuksista.
 5. Napauta "Lähetä" -painiketta ja voila! Kela lähetetään omiin suoriin viesteihisi.

Voitko lähettää keloja itsellesi Instagramissa?

Ehdottomasti! Instagramissa voit lähettää rullia itsellesi aivan kuten lähettäisit ne kenelle tahansa muulle alustan käyttäjälle. Tämä ominaisuus ei myöskään rajoitu omaan sisältöösi. Voit lähettää muiden käyttäjien luomia rullia, kunhan heidän tilinsä ovat julkisia. Tämä avaa mahdollisuuksia tallentaa ja jakaa sinua kiinnostavaa sisältöä.

Kelojen lähettämisen edut itsellesi

Kelojen lähettäminen itsellesi Instagramissa tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin sen avulla voit luoda henkilökohtaisen kokoelman suosikkisisällöstäsi. Olipa kyseessä hauskoja videoita, informatiivisia opetusohjelmia tai upeita visuaalisia materiaaleja, voit kuratoida kirjaston, joka vastaa kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi.

Toiseksi kelojen lähettäminen itsellesi varmistaa, että pääset helposti käsiksi rakastamaasi sisältöön, vaikka se uppoutuisi syötteeseesi tai katoaisi tutkimussivulta. Tämä on erityisen hyödyllistä sisällöntuottajille, jotka haluavat opiskella muiden tekijöiden tekniikoita ja oppia niistä. Tallentamalla rullat itsellesi, voit palata niihin aina, kun tarvitset inspiraatiota tai haluat analysoida sisällön tiettyjä puolia.

Lopuksi rullien lähettäminen itsellesi antaa sinun jakaa ne helposti muiden kanssa. Ehkä törmäsit kelaan, josta uskot ystäväsi pitävän, tai haluat esitellä suosikkisisältöäsi esityksessä tai blogikirjoituksessa. Kun kelat lähetetään omiin suoriin viesteihisi, voit helposti välittää ne edelleen muille tai ladata ne offline-käyttöön.

Luovia tapoja käyttää lähetettyjä rullia

Nyt kun tiedät kuinka lähettää rullia itsellesi ja sen tarjoamat edut, katsotaanpa joitain luovia tapoja käyttää tätä ominaisuutta:

 1. Luo henkilökohtainen tunnelmataulu: Jos olet taiteilija tai suunnittelija, voit käyttää lähetettyjen rullien kuratointia tunnelmataulun seuraavaa projektia varten. Säästä keloja, jotka inspiroivat sinua, olipa kyseessä sitten väripaletteja, kuvioita tai taiteellisia tekniikoita.
 2. Jaa sisältöä tiimisi kanssa: Jos työskentelet yhteistyöprojektissa, kelojen lähettäminen itsellesi voi olla loistava tapa jakaa sisältöä tiimisi kanssa. Voit helposti välittää rullat kollegoillesi ja varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla.
 3. Suunnittele sisältöstrategiasi: Sisällöntuottajana on tärkeää pysyä ajan tasalla uusimpien trendien ja tekniikoiden kanssa. Lähettämällä keloja itsellesi, voit luoda inspiraatiokirjaston, joka voi auttaa sinua suunnittelemaan sisältöstrategiaasi ja pysymään kehityksen kärjessä.
 4. Luo kuratoitu syöte: Jos haluat luoda yhtenäisen ja visuaalisesti houkuttelevan Instagram-syötteen, kelojen lähettäminen itsellesi voi olla loistava tapa kuratoida sisältöäsi, joka sopii esteettisyytesi kanssa. Voit tutkia rullia ja analysoida, mikä tekee niistä visuaalisesti houkuttelevia, ja sitten soveltaa näitä periaatteita omaan sisältöösi.
Lähetä kelat itsellesi 2

Yleisten ongelmien vianmääritys, kun lähetät keloja itsellesi

Vaikka rullien lähettäminen itsellesi Instagramissa on yleensä sujuva prosessi, saatat kohdata joitain yleisiä ongelmia. Tässä on muutamia vianetsintävinkkejä, jotka auttavat sinua ratkaisemaan ne:

 1. Hidas internetyhteys: Jos internetyhteys on hidas, kelan lähettäminen voi kestää kauemmin. Varmista, että olet muodostanut yhteyden vakaaseen Wi-Fi-verkkoon, tai yritä lähettää kela, kun yhteys on parempi.
 2. Sovelluspäivitykset: Instagram julkaisee usein päivityksiä parantaakseen sovelluksen suorituskykyä ja korjatakseen vikoja. Jos sinulla on ongelmia rullien lähettämisessä itsellesi, varmista, että laitteellesi on asennettu sovelluksen uusin versio.
 3. Tilin asetukset: Varmista, että tilisi asetuksissa voit vastaanottaa suoria viestejä itseltäsi. Siirry tilisi asetuksiin ja tarkista tietosuoja-asetukset varmistaaksesi, että voit lähettää ja vastaanottaa viestejä omalta tililtäsi.

Muita tapoja tallentaa ja jakaa rullia Instagramissa

Vaikka kelojen lähettäminen itsellesi on kätevä tapa tallentaa ja jakaa sisältöä, voit tutkia myös muita tapoja. Tässä on muutamia vaihtoehtoja:

 1. Tallenna kokoelmiisi: Instagramissa voit tallentaa keloja kokoelmiisi, jotka ovat pääasiassa kansioita, joissa voit luokitella ja järjestää tallennettua sisältöäsi. Napauta vain rullan alla olevaa kirjanmerkkikuvaketta ja valitse kokoelma, johon haluat tallentaa sen.
 2. Jaa tarinaasi: Jos haluat jakaa rullan seuraajiesi kanssa, voit tehdä sen julkaisemalla sen Instagram-tarinasi. Napauta paperilentokoneen kuvaketta kelan alla ja valitse "Lisää viesti tarinaasi" -vaihtoehto.
 3. Lataa kela: Jos haluat paikallisen kopion kelasta laitteellesi, voit ladata sen. On olemassa useita kolmansien osapuolien sovelluksia ja verkkosivustoja, joiden avulla voit ladata Instagram-videoita. Ole kuitenkin varovainen käyttäessäsi kolmannen osapuolen sovelluksia ja varmista, että ne ovat hyvämaineisia ja turvallisia.

Johtopäätös

Kelojen lähettäminen itsellesi Instagramissa on tehokas ominaisuus, jonka avulla voit tallentaa ja jakaa suosikkisisältöäsi helposti. Haluatpa sitten kerätä inspiraatiokirjastoa, jakaa sisältöä tiimisi kanssa tai suunnitella sisältöstrategiaasi, tämä ominaisuus auttaa sinua. Tämän artikkelin vaiheittaisten ohjeiden ja vianetsintävinkkien avulla lähetät keloja itsellesi kuin ammattilainen hetkessä. Joten mene eteenpäin, kokeile ja hyödynnä Instagramin kelaominaisuuden koko potentiaali. Hyvää jakamista!

Kyllä, voit lähettää kelan itsellesi Instagramissa seuraavasti:

 1. Avaa Instagram-sovellus ja siirry profiiliisi.
 2. Etsi kela, jonka haluat lähettää itsellesi.
 3. Avaa kela napauttamalla sitä.
 4. Napauta kelan alapuolella paperilentokoneen kuvaketta (jakopainike).
 5. Valitse "Lähetä"-osiossa "Jaa tarinaasi".
 6. Napauta "Lähetä" ja kela lähetetään omaan tarinaasi.
 7. Kun se on tarinassasi, voit tarkastella sitä myöhemmin milloin tahansa.

Viimeisimmän päivityksen mukaan Instagramissa ei ole suoraa ominaisuutta kelojen tallentamiseen puhelimen kameran rullalle. Voit kuitenkin käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia tai näytön tallennusominaisuuksia laitteessasi kaapataksesi rullan ja tallentaaksesi sen puhelimeesi.

Tällä hetkellä Instagramissa ei ole ominaisuutta, jonka avulla voit lähettää kelan toiselle ja itsellesi samanaikaisesti. Jos haluat tallentaa rullan itsellesi, voit lähettää sen omaan tarinaasi ja jakaa sen sitten muiden kanssa tarinastasi.