Kuinka poistaa TikTok-videoita

Luotu 9 huhtikuu, 2024
poista tiktok-videoita

TikTok on valloittanut maailman myrskyllä, ja siitä on tullut yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista viime vuosina. Lyhyiden videoiden ja luovien muokkaustyökalujensa ansiosta TikTok antaa käyttäjille mahdollisuuden ilmaista itseään ainutlaatuisilla ja viihdyttävillä tavoilla. Saattaa kuitenkin tulla hetki, jolloin haluat poistaa osan TikTok-videoistasi. Halusitpa sitten poistaa videon, joka ei enää edusta sinua, tai haluat vain aloittaa alusta, TikTok-videoiden poistaminen on yksinkertaista. Tässä artikkelissa opastan sinua TikTok-videoiden poistamisen vaiheissa ja tarjoan ratkaisuja yleisiin ongelmiin, joita saattaa esiintyä.

Miksi saatat haluta poistaa TikTok-videoita

On useita syitä, miksi saatat haluta poistaa TikTok-videoita. Ehkä julkaisit videon, joka sai negatiivista palautetta tai ei enää vastaa arvojasi. Tällaisten videoiden poistaminen voi auttaa sinua ylläpitämään positiivista läsnäoloa verkossa ja suojelemaan mainettasi. Lisäksi saatat haluta poistaa TikTok-videoita vapauttaaksesi tallennustilaa laitteellesi tai poistaaksesi vanhentunutta tai epäolennaista sisältöä. Oli syy mikä tahansa, on tärkeää tietää, kuinka TikTok-videot poistetaan tehokkaasti.

Kuinka poistaa TikTok-videoita

TikTok-videoiden poistaminen on suoraviivainen prosessi, joka voidaan tehdä vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Voit poistaa TikTok-videon noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Avaa TikTok-sovellus mobiililaitteellasi ja kirjaudu sisään tilillesi.
 2. Napauta "Minä"-välilehteä, joka sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa päästäksesi profiiliisi.
 3. Selaa videoitasi ja etsi poistettava video.
 4. Avaa video napauttamalla sitä ja napauta sitten kolmen pisteen (…) -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
 5. Näkyviin tulee valikko, jossa on useita vaihtoehtoja. Napauta "Poista" -painiketta.
 6. TikTok pyytää sinua vahvistamaan päätöksesi. Napauta "Poista" uudelleen poistaaksesi videon pysyvästi tililtäsi.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit helposti poistaa TikTok-videoita, joihin et enää halua liittyä.

Vaiheittainen opas uudelleenjulkaistujen videoiden poistamiseen TikTokissa

Jos olet lähettänyt videon toiselta käyttäjältä TikTokissa ja päätät myöhemmin poistaa sen, prosessi on hieman erilainen. Tässä on vaiheittainen opas uudelleenjulkaistujen videoiden poistamiseen TikTokissa:

 1. Avaa TikTok-sovellus mobiililaitteellasi ja kirjaudu sisään tilillesi.
 2. Napauta "Minä"-välilehteä, joka sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa päästäksesi profiiliisi.
 3. Selaa videoitasi ja etsi uudelleenjulkaistu video, jonka haluat poistaa.
 4. Avaa video napauttamalla sitä ja napauta sitten kolmen pisteen (…) -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
 5. Näkyviin tulee valikko, jossa on useita vaihtoehtoja. Napauta "Lisää" -painiketta.
 6. Napauta näkyviin tulevista lisävaihtoehdoista "Poista" poistaaksesi videon tililtäsi.

Seuraamalla näitä vaiheita voit poistaa TikTokissa uudelleen lähetetyt videot, joita et enää halua profiilissasi.

Videoiden poistaminen TikTokista: Yleisiä ongelmia ja ratkaisuja

Vaikka TikTok-videoiden poistaminen on yleensä sujuvaa prosessia, käyttäjät voivat kohdata joitain yleisiä ongelmia. Tässä on muutamia ongelmia, joita saatat kohdata, ja niiden ratkaisut:

Ongelma: Videon poistaminen ei onnistunut
Ratkaisu: Jos et pysty poistamaan videota, yritä käynnistää TikTok-sovellus uudelleen ja toista poistoprosessi. Jos ongelma jatkuu, tarkista Internet-yhteytesi ja varmista, että sinulla on sovelluksen uusin versio asennettuna. Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi, ota yhteyttä TikTokin tukeen saadaksesi lisäapua.

Ongelma: Video näkyy edelleen poistamisen jälkeen
Ratkaisu: Joskus voi kestää hetken, ennen kuin poistettu video poistetaan kokonaan TikTokista. Odota muutama minuutti ja päivitä profiilisivusi. Jos video näkyy edelleen, yritä poistaa se uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä TikTokin tukeen saadaksesi lisäohjeita.

Ongelma: video poistettiin vahingossa
Ratkaisu: Jos poistat videon vahingossa, älä panikoi. TikTok tarjoaa 30 päivän palautusjakson, jonka aikana voit palauttaa poistetut videot. Voit palauttaa poistetun videon siirtymällä profiiliisi, napauttamalla Lisää-painiketta ja valitsemalla "Äskettäin poistettu". Sieltä voit valita palautettavan videon ja seurata ohjeita sen palauttamiseksi.

Kun olet tietoinen yleisistä ongelmista ja niiden ratkaisuista, voit varmistaa sujuvan TikTok-videoiden poistamisen.

Kuinka poistat yksityisiä videoita TikTokista?

Yksityisten videoiden poistaminen TikTokista tapahtuu samalla tavalla kuin minkä tahansa muun videon poistaminen. Etsi vain yksityinen video, jonka haluat poistaa profiilistasi, napauta sitä ja valitse poistovaihtoehto. Muista, että yksityisen videon poistaminen poistaa sen pysyvästi tililtäsi, eikä se ole enää seuraajiesi tai kenenkään muun käytettävissä.

poista tiktok-videot 2

Kuinka poistaa kaikki TikTok-videot kerralla

Jos haluat poistaa kaikki TikTok-videosi kerralla, sovelluksessa ei tällä hetkellä ole suoraa ominaisuutta siihen. Voit kuitenkin poistaa jokaisen videon manuaalisesti edellä mainittujen vaiheiden mukaisesti. Tämä voi viedä aikaa, jos sinulla on suuri määrä videoita. Vaihtoehtoisesti voit harkita tilisi väliaikaista deaktivointia, jolloin kaikki videosi poistetaan julkisesta katselusta. Voit poistaa tilisi käytöstä siirtymällä profiilisi Tietosuoja ja asetukset -osioon ja valitsemalla "Hallinnoi tiliäni" > "Poista tili".

Vinkkejä TikTok-sisällön hallintaan

TikTok-videoiden poistaminen on vain yksi osa TikTok-sisältösi hallinnasta. Tässä on muutamia lisävinkkejä, joiden avulla voit hallita videoitasi tehokkaasti ja ylläpitää positiivista online-näkyvyyttä:

 1. Tarkista videosi säännöllisesti: Tarkista videosi ja arvioi, ovatko ne edelleen arvojesi ja tavoitteidesi mukaisia. Harkitse sellaisten videoiden poistamista, jotka eivät enää vastaa sitä, kuka olet tai viesti, jonka haluat välittää.
 2. Aseta tietosuoja-asetuksesi: TikTok tarjoaa erilaisia tietosuoja-asetuksia, joiden avulla voit hallita, kuka voi katsella videoitasi ja olla vuorovaikutuksessa tilisi kanssa. Hyödynnä näitä asetuksia yksityisyytesi suojaamiseksi ja räätälöi TikTok-kokemuksesi mieltymystesi mukaan.
 3. Ota yhteyttä yleisöösi: Vastaa kommentteihin, ota yhteyttä muihin sisällöntuottajiin ja rakenna yhteisöä sisältösi ympärille. Osallistumalla aktiivisesti TikTok-yhteisöön voit edistää yhteyksiä ja luoda positiivista online-läsnäoloa.

Vaihtoehtoja TikTok-videoiden poistamiselle

Jos olet epävarma TikTok-videoidesi poistamisesta, mutta haluat silti käsitellä mahdollisia huolenaiheitasi, on harkittava vaihtoehtoja. Videoiden poistamisen sijaan voit tehdä niistä yksityisiä tai poistaa ne luettelosta. Tällä tavalla ne eivät enää näy julkisesti, mutta voit silti käyttää niitä, jos muutat mieltäsi tulevaisuudessa.

Johtopäätös: TikTok-läsnäolosi hallinta

Yhteenvetona voidaan todeta, että TikTok-videoiden poistaminen on yksinkertainen prosessi, joka voidaan tehdä vain muutamassa vaiheessa. Halusitpa sitten poistaa videon, joka ei enää edusta sinua, tai haluat vain aloittaa alusta, TikTok-videoiden poistaminen on välttämätöntä. Seuraamalla vaiheittaista ohjetta ja olemalla tietoinen yleisistä ongelmista ja niiden ratkaisuista voit hallita TikTok-sisältöäsi tehokkaasti ja ylläpitää positiivista online-näkyvyyttä. Muista tarkistaa videosi säännöllisesti, määrittää tietosuoja-asetuksesi ja olla yhteydessä yleisöösi saadaksesi kaiken irti TikTok-kokemuksestasi. Hallitse TikTok-läsnäoloasi ja nauti alustasta täysillä.

Jos haluat poistaa TikTok-videon, avaa TikTok-sovellus, siirry profiiliisi ja etsi video, jonka haluat poistaa. Napauta videota ja valitse sitten kolme pistettä (...) oikeasta alakulmasta. Valitse näkyviin tulevasta valikosta "Poista" poistaaksesi videon profiilistasi

Kun poistat videon TikTokista, sitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet varma poistamisesta, sillä alustalla ei ole sisäänrakennettua ominaisuutta poistettujen videoiden palauttamiseksi.

Kyllä, kun poistat TikTok-videon, kaikki siihen liittyvät kommentit, tykkäykset ja jaot poistetaan myös alustalta. Video ei enää näy muille käyttäjille profiilissasi tai Sinulle-syötteessä.